Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Mesleki Çalışma ve Seminer dersi kapsamında 2007 yılından itibaren Öğretim Görevlisi Türker Göksel’in koordinatörlüğünde her yıl belirledikleri bir konu hakkında ülkede konusunun uzmanı ve sözü itibarlı insanların görüşlerine başvurup, derledikleri bilgileri; kitap, seminer, konferans, sempozyum, çalıştay ve makaleler yoluyla kamuoyu ile paylaşıyorlar.

 

2023 yılının ocak ayında yeni projenin başlığı “Neden Afyonkarahisar? Daima Afyonkarahisar” olarak belirlendi ve ilk sunumda Özdilek şirketi tanıtılıp işletme müdürü Nihat Günsel ile gerçekleştirilen söyleşi katılımcılarla paylaşıldı.

 

Afyonkarahisar Özdilek’in kuruluşu ve geride bıraktığı tarihsel süreç ile ilgili bilgiler veren Nihat Günsel kurumunun Afyonkarahisar ekonomisine sosyal hayatına kattığı değerlerle ilgili ayrıntılı paylaşımlarda bulundu. Afyonkarahisarlıların gönlünde Özdilek’in özel bir yeri olduğuna inandığını bildiren Günsel halihazırda 300 kişinin istihdam edildiği işletmenin ilerleyen yıllarda daha da büyüyerek Afyonkarahisar için yeni istihdam imkanları ve kazanımlar sağlamayı hedeflediğini belirtti.

 

Nihat Günsel; “Afyonkarahisar bize kucak açtı. Gerek yerel gerek idari bölümler olsun herkes Özdilek’in yanında olmuştur. Olmasının sebebi de karşılıklı sevgi, saygı ve kurallara uymaktır. Çünkü Özdilek yaparsa en iyisini yapar. Özdilek yaptığı yatırımlarla, verdiği vergilerle övünen bir şirkettir. Türkiye’de Özdilek gibi firmalar çoğalmalı. Çünkü Avrupa’da verdikleri vergilerle övünen vatandaşlar ve şirketler var. Özdilek’te bunlardan bir tanesi. Yüzyıllarca böyle şirketlerin devam edip çoğalması gerekmektedir. İnsanımıza çok değer katsın.” Diyerek sözlerine son vermiştir.

02 Mayıs 2023, Salı 168 kez görüntülendi