İZFAŞ tarafından 26 – 29 Nisan 2023 tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenen ve dünyanın en önemli mermer fuarlarından birisi olan MARBLE– 28. Uluslararası Mermer ve Teknolojileri Fuarında Üniversitemiz, Afyon MYO Mermer Teknolojisi programı olarak tanıtım stantı açmıştır.

Fuar boyunca Afyon MYO Mermer programından Öğr. Grv. Zeyni ARSOY, Mermer Teknikeri personelimiz Hüseyin UYSAL ve Sürekli işçi Murat KAMIŞ yapılan uygulamalar hakkında sektör temsilcileri, firmalar ve akademisyenler ile görüş alış verişinde bulunmuştur.

Afyon MYO İnşaat ve Mermer Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Yavuz ÇELİK ve Afyon MYO’ nun değerli öğretim elemanları Doç. Dr. Metin Ersoy, Öğr. Grv. Mehmet Süzme ve Öğr. Grv. Ayşe SOYÇERÇEL’ inde ziyaret ettiği standımız yurt içi ve yurtdışından birçok katılımcı tarafından da ziyaret edilmiştir.

AKÜ Afyon MYO Mermer Teknolojisi programı halen Türkiye’nin en kapsamlı mermer uygulama atölyesi olma özelliğini taşımakta olup, edindiği tecrübeleri ve bilgi birikimini mermer sektörü ile paylaşmayı bir sorumluluk olarak görmektedir.

 

03 Mayıs 2023, Çarşamba 116 kez görüntülendi