İç Mekân Tasarımı Programı öğrencileri, 30 Kasım 2023 Perşembe günü İscehisar’da bulunan Emin Demirel Maden A.Ş. ve Demmer Natural Stone & Handcrafts Gallery’ e Sistem Analizi ve Tasarımı ve Malzeme Yapı bilgisi dersleri kapsamında, teknik gezi düzenlenmiştir. Gezi MYO Müdür yardımcısı Öğr. Grv. Zeyni ARSOY, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Necmi KAHRAMAN ve Öğr. Grv. Mustafa Ümit İŞBECEREN eşliğinde gerçekleştirildi. İlk ziyaret Emin Demirel Maden A.Ş. firmasına olmuştur. Fabrikanın işleyişi ve üretim hattı hakkında genel bilgi, Maden Mühendisi Yakup ADIAY tarafından verilmiştir. Mermer fabrikasının kuruluşu, fabrikada kullanılan teknoloji ve kapasite ve pazar payının yanı sıra tasarıma yönelik bilgilendirme de yapmıştır. İkinci ziyaret ise Demmer Natural Stone & Handcrafts Gallery’ e yapılmıştır. Öğrenciler Demmer Showroom’ da maden taşlarını inceleme fırsatı buldular. Emin Demirel Maden A.Ş. ve Sayın Adnan DEMİREL ailesine bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz.

07 Aralık 2023, Perşembe 170 kez görüntülendi