Afyon Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü/ Mimari Restorasyon Programı Kaat’ı Sanatı Atölye Etkinliği gerçekleştirdi. 15 Aralık’ta gerçekleştirilen etkinlik Öğr. Gör. Seda MAZLUM’ un yürütmekte olduğu mimarlık ve sanat dalları ile ilişkili olan Temel Sanat Eğitimi, Geleneksel Yapı Maket Uygulamaları dersleri kapsamında düzenlendi.

Kaat’ı Sanatçısı Hülya ULAŞ tarafından yürütülen etkinliğe 24 öğrenci katıldı. Hülya Ulaş’ın kaybolmaya yüz tutmuş olan sanat çalışması üzerine farkındalık oluşturma amacındaki anlatımları ile başlayan etkinlik, örnek çalışma üzerine uygulama süreçleri ve öğrencilere de birebir uygulama yaptırması ile tamamlandı. Etkinliğe bölüm öğretim elemanları, Öğr. Gör. Fatih BOSTAN, Arş. Gör. Yasemin ŞEN, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Zeyni ARSOY ve Öğr. Gör. Besim MADEN eşlik etti.

20 Aralık 2023, Çarşamba 82 kez görüntülendi