14-15 Aralık 2023 tarihlerinde Afyon Meslek Yüksekokulu konferans salonunda, Öğretim Görevlisi Erkan Çelik moderatörlüğünde Aşçılık Programı öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi. ‘Profesyonel Bıçak Eğitimi’ konulu seminer ‘PİRGE Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı’ Fırat Erbil tarafından gerçekleştirildi.

Seminerde Pirge Bıçak firmasının ürünleri, üretim aşamaları, mutfakta kullanılan temel bıçak ve ekipmanlar, HACCP gıda yönetmeliğine uygun renk kodlamaları, bıçakların masatlanması ve bilenmesi, bıçak seçimindeki önemli faktörler, pastacılık malzemeleri ile bıçak bakımı konularında bilgi verildi

Öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen seminerde uygulamalı olarak bıçaklara masat atma teknikleri gösterildi.

İlginin ve katılımın yüksek olduğu seminer sırasında sorulan sorulara doğru cevap veren öğrencilere şef bıçağı hediye edildi. Sonunda ise Öğretim Görevlisi Erkan Çelik tarafından Fırat Erbil’e günün anısına teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

21 Aralık 2023, Perşembe 64 kez görüntülendi