Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyon MYO Yüksekokul Kurul Üyeleri karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak amacıyla 27 Aralık 2023 Saat 10:30’ da Afyon MYO Toplantı salonunda Yüksekokul Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu, “Üniversitelerde yürütülen bu tür çalışmaların amacı, kalite güvencesi politikasını ve bu doğrultuda belirlenen hedefleri, elde edilen kazanımları, başarıları, projeleri ve işbirliklerinin devamlılığının sağlanmasıdır” dedi.

Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu “Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin kalitesini arttırmak, akademik yayın sayısının ve öğrenci memnuniyetinin artırılması için gerekli tedbirlerin alınması hakkında gündem maddelerimiz var” dedi.

Toplantı Yüksekokul Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.

28 Aralık 2023, Perşembe 80 kez görüntülendi