11.Ocak.2024 Perşembe Günü 10.30’da Makine ve Metal Teknolojileri atölyesinde Makine 1. ve 2. Sınıf öğrencileri ile Çay saati etkinliği düzenlenmiştir. Afyon MYO Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Besim Maden, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rasim Dermez, Öğr. Gör. Şeref Tellioğlu ve Öğr. Gör. Cem Türe katılımı ile öğrencilerle sosyal aktivite gerçekleştirilmiştir.

Etkınlikte; DGS ile 4 yıllık fakülteye geçiş, Fullbrigt burs programı, Yurtiçi staj ve Yurtdışı staj imkanları, AKÜ-OBS final sınavları öncesi anketlerinin verimli doldurulması, Afyon MYO web ve sosyal medya hesaplarımız, mezuniyet sonrası iş imkanlarının değerlendirilmesi gibi konularda Öğretim Elemanlarımız Makine programı öğrencilerine bilgi vermiştir. Ayrıca öğrencilerimizin Afyon MYO hakkında merak ettiği sorular detaylı olarak cevaplanmıştır.

12 Ocak 2024, Cuma 91 kez görüntülendi