İZFAŞ tarafından 17 – 20 Nisan 2024 tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenen ve dünyanın en önemli mermer fuarlarından birisi olan MARBLE– 29. Uluslararası Mermer ve Teknolojileri Fuarında Üniversitemiz, Afyon MYO Mermer Teknolojisi programı öğrencilerin Atölye derslerinde yaptıkları ürünler sergilendi.
Afyon MYO İnşaat ve Mermer Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Yavuz ÇELİK ve Afyon MYO’ nun değerli öğretim elemanları Doç. Dr. Metin Ersoy, Öğr. Grv. Liyaddin YEŞİLKAYA, Öğr. Grv. Mehmet SÜZME ve Afyon Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Zeyni ARSOY’ unda ziyaret ettiği standımız yurt içi ve yurtdışından birçok katılımcı tarafından da ziyaret edilmiştir.
Fuar boyunca Afyon MYO Mermer Teknikeri personelimiz Hüseyin UYSAL yapılan uygulamalar hakkında sektör temsilcileri, firmalar ve akademisyenler ile görüş alış verişinde bulunmuştur.

18 Nisan 2024, Perşembe 75 kez görüntülendi