Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2. Sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Hatice Yılmaz’ın yürütücülüğünü yaptığı Kongre ve Seminer Organizasyonu dersi kapsamında Akrones Thermal Spa ve Convention Sport Hotel’e teknik gezi düzenledi. 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte işletmenin Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Şule Tokpunar tarafından öğrencilere departmanlar hakkında bilgi verildi. Teknik gezi kapsamında işletmeye ait SPA merkezi, Konuk odaları, restoran ve genel alanlar gezdirilerek iş süreçleri anlatıldı.
Dr. Öğr. Üyesi Hatice Yılmaz “Üniversite-sektör iş birliği sayesinde üniversite öğrencilerinin eğitim sürecindeyken sektörel gelişmelere ve dinamiklere vâkıf olabileceklerini, bu şekilde hem mezunlarımızın istihdam piyasasına daha hazır bir şekilde girebilmesi hem de sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücüne daha kolay ulaşabilmeleri mümkün olacaktır.” ifadesini kullandı.

19 Nisan 2024, Cuma 44 kez görüntülendi