Afyon MYO Hibrid ve Elk. Tşt. Tekn. ile Raylı Sist. Yol. Tekn. Programları öğrencileri için Afyonkarahisar İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından 15 ve 16 Mayıs 2024 tarihlerinde “İş arama Becerileri, Mülakat Teknikleri, Özgeçmiş (CV) Hazırlama, İş Arama Ağı ve İş Ararken ve İş Hayatında Hobiler” konulu İş Kulübü Eğitimi, planlandığı şekliyle tamamlanmıştır. Eğitime her iki programdan toplam 40 öğrenci katılmış olup her bir öğrenciye İŞKUR tarafından katılım sertifikaları verilmiştir. Eğitim Afyonkarahisar-İŞKUR personellerinden İş Kulübü Lideri Celal AKCAN ile İş ve Meslek Danışmanları Şerife HAYTABEY ve Türkan BAYGÜL tarafından verilmiş olup kendilerine desteklerinden dolayı okulumuz tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapılmıştır.

17 Mayıs 2024, Cuma 19 kez görüntülendi