Mezunlarımız “Biyomedikal Teknolojide Yeni Ufuklar: Mezunlarımızdan İlham Veren Deneyimler” isimli söyleşi ile öğrencilerle buluştu.

22 Mayıs 2024 Çarşamba günü Elektronik ve Otomasyon Bölümü Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı öğrencileri için düzenlediğimiz etkinlikte Biyomedikal Teknisyeni Lütfiye Tuğçe EMET, Biyomedikal Teknisyeni Şeyma SARIKAYA, Biyomedikal Teknisyeni Sultan ATILGAN konuk edilmiştir.

Afyon Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen “Biyomedikal Teknolojide Yeni Ufuklar: Mezunlarımızdan İlham Veren Deneyimler” başlıklı söyleşiye akademik personel ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı öğrencileri katılmıştır.

Konuklarımız konuşmalarında öğrenim gördükleri döneme ait anıları aktararak, meslek hayatlarına başlama süreçleri, çalışma koşulları, çalışmış oldukları kurumlardaki mesleki sorumlulukları, karşılaştıkları zorlukları öğrencilerle paylaşarak birtakım tavsiyelerde bulunmuşlardır. Söyleşimiz soru cevap ve temennilerle son bulmuştur. Katılımlarından dolayı mezunlarımıza teşekkür ederiz

23 Mayıs 2024, Perşembe 28 kez görüntülendi