Afyon MYO konferans salonunda gerçekleştirilen ve 7 Bilim Anaokulu Müdürü Zahide Öksüz’ün  konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları ve bölüm öğrencileri katıldı.

Etkinlik kapsamında; 7 Bilim Anaokulu Müdürü Zahide Öksüz, özel anaokulları, gündüz bakımevi ve kreşlerde istihdam edilecek kişilerin ilk olarak çocukları çok sevmesi, takım çalışması ve iş birliği yapabilme becerilerine sahip olması, gelişime ve yeniliğe açık olması gerektiğini belirtti. Özel anaokulları, gündüz bakımevi ve kreşlere yapılacak olan iş başvuruları ve iş görüşmelerinde dikkat edilecek hususlar hakkında bilgiler paylaştı. Katılımcıların özel anaokulu, gündüz bakımevi ve kreşlerle ilgili sorularla etkinlik devam etti.  Etkinlik sonunda 7 Bilim Anaokulu Müdürü Zahide Öksüz’e katılımları için plaket verildi.

12 Mart 2020, Perşembe 152 kez görüntülendi