•       2022- 2023 Bahar Dönemi Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.
    Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyon MYO Birim Danışman Kurulu Üyeleri karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak amacıyla 12 Temmuz 2023 Saat 14:00’ da Afyon MYO Toplantı salonunda Birim Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Afyon MYO gerçekleşen toplantıya Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu, Afyon MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Grv. Zeyni Arsoy ve Öğr. Grv. Besim Maden, Afyon MYO Birim Danışma kurulu üyeleri Prof. Dr. Mustafa Yavuz Çelik, Doç. Dr. Metin Ersoy, Dr.Öğr. Üyesi Erdal Özer, Öğr. Grv. Hüseyin Tutumlu, Afyon MYO Yüksekokul Sekreteri Ümit Elbir ve Dış Paydaş Birim Danışma Kurulu temsilcileri Mustafa Meşe Musakka Restoran Müdürü (Mezun Öğrenci), Süleyman Baykara Afyon MYO Emekli Personeli, Cem Kasapoğlu Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürü, Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci İş Adamı Merdivenci Mermer, Levent Önal Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu
    Lisesi Müdür Yardımcısı, Kemalettin Güngör AFAD Müdür Yardımcısı katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu, “Üniversitelerde yürütülen bu tür çalışmaların amacı, kalite güvencesi politikasını ve bu doğrultuda belirlenen hedefleri, elde edilen kazanımları, başarıları, projeleri ve işbirliklerinin devamlılığının sağlanmasıdır” dedi. Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu “Misyon ve vizyonumuzu destekleyen önemli stratejik hedefler var. Bunlar Ar-Ge, Yenilikçi ve Girişimci faaliyetler, Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin kalitesini arttırmak, çevre yararına hizmetler geliştirmek, kurum tanınırlığını geliştirmek ve kurumsallaşmayı güçlendirmek, işbirliğinin artırılması, staj ve istihdama yönelik protokollerin yapılması ” dedi. Toplantıda Afyon MYO tanıtım sunumu ve gündem maddeleri Öğr. Grv. Besim MADEN tarafından belirtildi ve sözlerine şu şekilde devam etti; “Afyonkarahisar’ın güzide bir eğitim kuruluşu olan Afyon MYO’ dan birçok alanda öncü olması bekleniyor, kalite anlayışı artık şehrin içindeki tüm birimlerin, kamu kurumlarındanSTK’lara, özel sektör temsilcilerinden mezunlarımıza herkesin birlikte hareket ettiği bir süreci gerektiriyor. Afyon MYO, eğitim anlamında olduğu kadar sosyal ve iktisadi hayat içinde Afyonkarahisar için vazgeçilmez bir değer, çok önemli bir kurumdur. Yaptığı her faaliyetin, her girişimin, yapacağı her araştırmanın kent dinamikleri açısından önemli olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Çocuklarımızın, gençlerimizin huzur ve güvenli ortamında eğitimlerini gerçekleştirmek için üzerimize düşen her şeyi yapacağımızı belirtmek isterim” dedi.
    Toplantı birim danışma kurulu üyelerinin görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi

14 Temmuz 2023, Cuma 269 kez görüntülendi