Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyon MYO Birim Danışman Kurulu Üyeleri karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak amacıyla 19 Ekim 2023 Saat 11:30’ da Afyon MYO Toplantı salonunda Birim Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

Afyon MYO gerçekleşen toplantıya Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu, Afyon MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Grv. Zeyni Arsoy ve Öğr. Grv. Besim Maden, Afyon MYO Birim Danışma kurulu üyeleri Prof. Dr. Mustafa Yavuz Çelik, Doç. Dr. Metin Ersoy, Dr.Öğr. Üyesi Erdal Özer ve Afyon MYO Yüksekokul Sekreteri Ümit Elbir katıldı.

Toplantıda Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. Tayfun Uygunoğlu, “Üniversitemiz, kalite güvencesi politikası doğrultusunda Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programına (KAP) alınması nedeniyle birim ve bölüm öğrenci temsilcilerine sürece ilişkin bir bilgilendirme yapılması önemlidir” dedi. Toplantı birim danışma kurulu üyelerinin görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.

19 Ekim 2023, Perşembe 118 kez görüntülendi