BASIN BÜLTENİ (WYNDHAM Hotel&Resort Satış ve Pazarlama Müdürü, Sayın Mine Uyar )
21.05.2018 tarihinde WYNDHAM Hotel&Resort Satış ve Pazarlama Müdürü, Sayın Mine Uyar tarafından Afyon Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerine yönelik “Turizm İşletmelerinde Satış ve Pazarlama Teknikleri” konulu bir seminer gerçekleştirildi. Yürütücülüğünü Dr.Öğr.Üyesi Hatice YILMAZ’ın yaptığı “Kongre ve Seminer Organizasyonu” dersi kapsamında düzenlenen seminerde konuşan UYAR, Pazarlama alanında yaşanan değişimleri, bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan gelişmeleri ve bu gelişmelerin Otel İşletmelerinin Pazarlaması üzerindeki etkilerini anlattı. Seminer sonunda Mine UYAR’ a katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

27 Mayıs 2024, Pazartesi 26 kez görüntülendi