Üniversitemiz Uluslararası Ofisi tarafından akademik ve idari personel için KA131 ve KA171 Erasmus+ Eğitim Alma ve Ders Verme Hareketliliği kapsamında 21.09.2023 günü saat 14:30’da Afyon MYO Binası Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

 

Erasmus Bilgilendirme Toplantısının açılış konuşmasını yapan Erasmus Kurumu Koordinatörlüğünden Öğr. Grv. Dr. Merve MALAK, Erasmus+KA171 programıyla ilgili “Personel Hareketliliği faaliyeti 1. Personel Ders Verme Hareketliliği – Staff Mobility for Teaching Assignments (STA) ve 2. Personel Eğitim Alma Hareketliliği – Staff Mobility for Staff Training (STT) şeklinde gerçekleşmektedir” dedi. Koordinatörlük olarak akademisyen ve idari personele daha iyi hizmet vermek için çaba sarf ettiklerini, Erasmus programlarından akademik ve idari personelin yararlanması gerektiğini ifade etti.

 

Erasmus Kurumu Koordinatörlüğünden Öğr. Grv. Nilda HOCAOĞLU, Erasmus+KA131 programıyla ilgili hareketlilik öncesi-esnası-sonrası doldurulması gereken belgeler hakkında detaylı bilgiler vermiştir.

 

Erasmus Bilgilendirme Toplantısı, soru-cevap kısmının ardından teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi. 

27 Eylül 2023, Çarşamba 144 kez görüntülendi