YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında 26- 30 Kasım 2023 tarihleri arasında üniversitemizde gerçekleşen saha ziyareti sırasında tüm akademik ve idari birimlerimiz, öğrencilerimiz ve dış paydaşlarımız ile görüşmeler yapıldı.
Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) hazırlık çalışmaları kapsamında Afyon Meslek Yüksekokulumuza da 28.11.2023 tarihinde ilk saha ziyareti gerçekleşti. İlk olarak Meslek Yüksekokulumuz Müdürlük Makamında YÖKAK Takım Başkanı Prof. Dr. Ayşegül AŞKIN (Değerlendirici), Ekrem ÖZTÜRK (İdari Değerlendirici) ve Yağmur Melek SARIHASANOĞLU (Öğrenci Değerlendirici) üye, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tayfun UYGUNOĞLU, Meslek Yüksekokulumuz KAP sorumlusu Öğr. Grv. Besim MADEN ve Müdür Yardımcısı Öğr. Grv. Zeyni ARSOY ile toplantı gerçekleştirildi.
Diğer toplantılara ise, YÖKAK üyeleri, Meslek Yüksekokulumuz Bölüm Başkanları ve kalite elçisi öğrencilerimiz ayrı ayrı katılım sağlamıştır.
Değerlendirme toplantısında 2022-2023 Kurum İç Değerlendirme Raporu, YÖKAK izleme raporu ve Fakültemiz Kurumsal Akreditasyon Komisyonlarının çalışmaları sonucunda tespit edilen güçlü yönlerimiz, güçlü yönlerin sürdürebilirliğine yönelik çalışmaların nasıl sürekliliğinin sağlandığı ve gelişmeye açık yönlerle ilgili hangi iyileştirmelerin yapılması gerektiği gibi konular ele alınmıştır.
Verimli bir atmosferde geçen değerlendirme toplantısının sonunda değerlendirme takımı başkanı ve üyeleri Meslek Yüksekokulumuz Uygulama Laboratuvarlarına ve Atölyelerine ziyaret gerçekleştirdi. YÖKAK üyeleri, yönetime ve komisyon üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

30 Kasım 2023, Perşembe 55 kez görüntülendi