Mimari Restorasyon Programı ‘AKÜFEST’24 – Bilim, Teknoloji, Sanat ve Spor Festivali’nde Bölüm Tanıtım Standı ile Yer Aldı
AKÜFEST’24 etkinlikleri kapsamında, Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin 2 yıllık eğitim öğretim süreçleri boyunca dersleri kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalar bölüm standında sergilendi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR ’in ziyaret ettiği stantta, öğrenciler çalışmaları ile ilgili anlatımlar yaptı. Standı ziyaret eden katılımcılarla, uygulama odaklı etkinlikler gerçekleştirildi. Bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Seda MAZLUM, Öğr. Gör. Fatih BOSTAN ve Arş. Gör. Yasemin ŞEN ile öğrenciler, gün boyu bölüm ve çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

07 Haziran 2024, Cuma 25 kez görüntülendi