Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyon Meslek Yüksekokulu Akademik Kurulu, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Tayfun UYGUNOĞLU başkanlığında 27.09.2024 günü saat 11:00’ da toplandı. Müdür Yardımcılarının, Bölüm Başkanlarının, Öğretim Elemanlarının katılımı ile konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda Müdürümüz UYGUNOĞLU “Meslek Yüksekokulunun 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olması temennisi ile sözlerine başladı. Ayrıca Müdürümüz Akademik kurulda; akademik takvim, öğrenci sayıları, aktif programlar, 3+1 İşletmede mesleki eğitim, Akreditasyon ve MEDEK, Akademik işler ve danışmanlık saatleri ve koordinatörlükler hakkında önemli noktalara değinmiştir. Akademik yükselme ile ünvan alan öğretim üyelerinin, doktora ünvanı alan öğretim elemanlarının ve yeni atanan, emekli olan öğretim elemanlarının tebriklerinin yanı sıra yeni eğitim ve öğretim yılı ile ilgili görüşler alınarak toplantı sona ermiştir.

30 Eylül 2024, Pazartesi 77 kez görüntülendi